You are here

Een blik achter de (computer)schermen van... Caecilia

Caecilia Sendjaja – Application Owner

Wat houdt je functie in?

Ik werk mee tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfases van nieuwe functionaliteiten of applicaties, aan de testfases voor de inproductiename, aan de inproductiename zelf van de applicatie of functionaliteit en daarna aan het onderhoud. Ik volg de problemen in de productieomgeving van de applicaties waarvoor ik verantwoordelijk ben op. Waar mogelijk onderzoek en los ik die zelf op, in sommige gevallen zoek ik ondersteuning bij andere collega's.

Daarnaast ondersteun ik de interne en externe gebruikers in het gebruik van de applicaties. Door ervoor te zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt voor hen, draag ik mijn steentje bij in de ondersteuning van onze maatschappij aangezien het RSVZ een federale instelling is die ten dienste staat van de burgers.

Wat geeft je de meeste energie in je werk?

Uit de goede en leuke contacten en samenwerking met de IT-collega's en de gebruikers. Zelfs een kleine dankjewel voor een geleverd werk kan mijn dag helemaal goed maken, omdat ik dan weet dat ik iemand goed heb geholpen.

Wat is volgens jou het grootste pluspunt van werken bij het RSVZ?

Wij hebben veel projecten die (grote) impact hebben op de samenleving. Door mee te werken aan die projecten, draag ik hopelijk mijn steentje bij tot de vooruitgang van onze maatschappij.

Het werkregime bij de dienst Informatica van het RSVZ is daarnaast zeer flexibel, en heeft veel aandacht voor een goed evenwicht van het werk en privéleven. Ook de open cultuur waarbinnen ik werk is een grote troef.

Naar welk nieuw project of welke nieuwe uitdaging kijk je uit?

Ik ben sterk geïnteresseerd in cyber security. Een project daarrond meevolgen lijkt me heel leerrijk.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

Ik start mijn werkdag steeds met een check van de functionaliteiten en applicaties. Dat gebeurt via groepsgesprekken in MS Teams, via mail of telefoon. Ik volg ook steeds de monitoringapplicaties op om na te gaan of er issues zijn. Een issue pik ik zo meteen op. Dagelijks staan er teammeetings op de planning waarbij we elkaar informeren over de activiteiten van de dag ervoor en de dag zelf. Belangrijke zaken of vragen worden op dat moment ook gesteld en besproken. En uiteraard neem ik binnenkomende IT-incidenten op, volg ik de bestaande incidenten verder, … Ik test oplossingen uit in onze testomgeving, communiceer met collega's hierover, …

Typische werkdagen zijn dus erg gevarieerd!

 

Kom jij ons team versterken?

Ontdek al onze vacatures