You are here

Happy Independent's Year: After Work - Brugge

13 juni 2018

Om Happy Independent’s Year nog beter te vieren met alle zelfstandigen, organiseren we op donderdag 21 juni een gratis after work event in Brugge!

3 van onze geweldige ambassadeurs komen je inspireren en vertellen je meer over hun parcours, de ups en downs, de uitdagingen en de voldoening als zelfstandige. Na afloop is er tijd om te netwerken bij een hapje en een drankje.

Wil je een carrière starten als zelfstandige, maar durf je de sprong nog niet wagen? Bang om volledig op je bek te gaan? Heb je een gek idee, maar lijkt het je niet haalbaar?
Op een bepaald moment stelde elk van onze sprekers zich bovenstaande vragen. En op een bepaald moment gingen ze er gewoon alle drie voor. Hoe en waarom ze dat deden, delen ze met jou tijdens ons after work event. Kom af en laat je inspireren door hun parcours!

Programma  

Nick Spanhove – De Kaasconnaisseur

Nick is een ondernemer pur sang. Met zijn eigen kaasspeciaalzaak verrast hij kleine en grote fijnproevers. Van die kaas kan je trouwens tijdens ons event zelf komen proeven. In maart stampte hij ook zijn eigen pop-up Het Hoofdkwartier uit de grond. Hij organiseert er een waaier aan events en toont er dat hij van veel markten kaas heeft gegeten (sorry, not sorry). Als ondernemer kan je jongleren met sectoren en je omgeving blijven verbazen.

Barbara Symons – The Hide 

Barbara is de mastermind achter het urban getaway hotel The Hide in Gent. Meer dan zomaar een hotel, want het is tegelijkertijd een eventruimte waar ze haar eigen brand uitbouwt. Barbara maakte pas later de sprong naar het ondernemerschap en is dol enthousiast. De vrijheid en de mogelijkheid om je eigen visie vorm te geven, pushen haar dagelijks verder vooruit.

Veerle De Rynck – Shape and Shake 

Voor Veerle vloeide haar hobby en passie over in haar beroep. Als personal coach voor ondernemers heeft ze de drive in huis om te overtuigen en te inspireren. Waardevolle klantenrelaties aangaan is voor haar key. Work hard, play hard.  

Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 21 juni om 20u.
  • Waar? Het Hoofdkwartier, Noorweegse Kaai 11, 8000 Brugge
  • Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht en kan via Eventbrite.

Foto 3 ambassadeurs en titel After Work Brugge